Om oss

Välkommen till en värld av Gotländsk charm och inspiration för hemmet och trädgården. Vår sajt är tillägnad alla som delar vår passion för Gotlands enastående skönhet och dess unika boendekultur. Vi strävar efter att vara den främsta källan för inspiration, tips och guider som hjälper dig att införa en bit av Gotland i ditt eget hem och trädgård, oavsett var du bor.

Bakom denna sida står vi, Anna och Johan, två gotlandsentusiaster med rötterna djupt förankrade i denna magiska ö. Med bakgrund inom trädgårdsdesign och inredningsarkitektur, kombinerar vi praktisk kunskap med en djup kärlek till allt som Gotland har att erbjuda. Det är vår övertygelse att varje hem kan berikas med gotländska element, vare sig det handlar om en rustik trädgårdsmur eller sofistikerade inredningsdetaljer.

Anna, med sin expertis inom trädgårdsdesign, har en unik förmåga att skapa harmoniska och hållbara utomhusmiljöer som reflekterar Gotlands naturliga skönhet. Johan, å andra sidan, har en bakgrund inom inredningsarkitektur och delar gärna med sig av sina hemligheter för att skapa varma och inbjudande inomhusmiljöer, inspirerade av Gotlands rika kulturhistoria.

Genom vårt arbete på denna sida, hoppas vi inte bara att inspirera dig med vacker design och praktiska lösningar, utan också att förmedla en bit av den gotländska själen. Tack för att du delar denna resa med oss.